King Carson

Jag sitter och gråter i feberdimmorna. Program som Fab5 och Extreme Makeover Home Edition fungerar bra för att släppa ut det som måste ut. Jag kan gråta varje dag nu. Bara att återvända till de geniala programidéerna. De trycker på precis rätt knappar och jag vill att de ska göra det. Det är byteshandel med mina känsloyttringar. Och tv-bolagens sida av vågen väger alltid tyngst när vi delar upp godset.

3 kommentarer

Ah. Man känner sig alltid lite billig när man för 77:e gången går på stråkarna och ”the deserving family”-hetsen. Men det hjälper inte, man bölar varje gång.

Jag gråter bäst till Djurakuten och Barnsjukhuset. Jag gråter så fort jag ser andra människor gråta helt enkelt. Jepp, jag gråter varje dag. Jag är så jäkla känslig nu. Men vet du. Idag har jag inte gråtit ännu. och nu tittat jag på backhoppning, så det är ingen risk för tårar. Vågar inte byta kanal.