Inte krav från dig också

Det ställs krav på mig från människor med förväntningar. Intressant hur jag skapat leveransförväntningar hos mina läsare så att de blir besvikna när de inte får vad de vill ha. Jag skriver ett blogginlägg på en kvart med några snabba tankar, precis så som jag vill att mina blogginlägg ska skrivas. Reaktionen blir att jag inte gjorde jobbet tillräckligt bra. Otroligt fascinerande fenomen, att ha skapat en mediaprodukt som står utanför min egen person. Eller kanske är det tvärtom. Min person kanske är det som skapar förväntningarna, och när jag inte infriar dem i varje inlägg så ska det markeras. Det intressanta är att jag tydligt skriver vad inlägget handlar om och får kritik för att jag inte skriver om det som inlägget inte handlar om.

Sorry. Men jag orkar inte leverera mer på bisonblog just nu. Kanske senare. Kanske i en tidning nära dig. Kanske på döda träd.

2 kommentarer

Här på Kajen får du inte tystna. Lova det. Det är ju hit jag alltid återvänder. Här är allting nära. Du, att folk markerar sådär, jag har funderat på det. Men jag tänker inte skriva det här. Det tar vi i ett annat forum.
Go’natt 🙂