Kategorier
Bloggen

Uddlös

Jag vägrar att skämmas för känslorna. Att vara ärlig och rak är inte samma sak som att vara snäll och trevlig. Snarare tvärtom. Om du skulle säga vad du tänker hela tiden skulle du snabbt göra dig omöjlig socialt. En del skulle säga "fuck socialt, jag gör min grej". Så fungerar inte jag. Det ligger inte i mitt intresse att skapa friktion mellan mig och de jag gillar. Däremot skulle jag nog må bra av större friktion mellan mig och resten.

Men tyvärr ligger det i mitt intresse att bli bekräftad. Så enkelt är det. Så billig är jag. Nu kan du få mig så lätt.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Uddlös”

Stängt för kommentering.