Kategorier
Bloggen

Go west

Nour El-Refai. Jag säger bara det. Blir alldeles matt.

I övrigt har det varit en galen vecka med jobb, jobb och jobb. Allt måste hinnas klart förstås. Lämning på tre reportage samt två föreläsningar i Göteborg. På tre dagar. Ekonomichefen jublar, men projektledarna är lite pressade just nu. För att inte tala om killarna på produktionsavdelningen. Svettigt.

Om nio timmar går flyget till San Francisco. Det blir bloggande från en annan kaj. Eller pir kanske.
San_francisco

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Go west”

En dag ska vi ta oss ända fram till Timbuktu.
Jag tycker det är mycket roligt att du har en massa jobb för dig. Din karriär blir affär. Och så en resa till känslig natur. Cool. Jag tror på piren.

Stängt för kommentering.