Tre vägar

Idag gick många skolbarn iväg till första dagen på höstterminen. Och ingen klarar sig helskinnad genom skolgången. Det vet du ju.

I alla fall, så här i uppstartstider tänkte jag fråga dig en fråga. Kajen kanske inte måste förändras, men om den ska det, vad vill du helst ha mer av?

1. Lyrik/poesi/flum i stil med föregående inlägg med titeln Dualism.
2. Mer dagboksgrejer. Konkret, dagsaktuellt och med lite namedropping. Kanske som inlägget om allsången på Debaser.
3. Långa inlägg med tydliga teman, så som t.ex. jämställdhet, könsroller, musik, barndom etc.
4. Mer bilder, klipp och grafiskt innehåll.

Varsågod och berätta vad du vill.

15 kommentarer

Mer av 1 och 3. Det andra är kul också, men det är detta som ger mig mest. Det är när dörren till det mörkare öppnas som jag läser lite extra uppmärksamt.

Helt klart punkt 1 om jag måste välja.
1. Lyrik/poesi/flum i stil med föregående inlägg med titeln Dualism
Du har en riktigt bra känsla i språket när du använder den skrivstilen.
J

Jag älskar ju 3:orna, men det är mixen som gör det. Jag gillar att läsa om det som händer utanför och innanför ditt huvud. Västerbron är makalös, så om du orkar väva ihop 2:or & 3:or är jag din, bara din. 😉

Btw: Tycker att det är suveränt att du frågar läsarna, även fast Kajen är perfekt. Det handlar ju inte om läsaranpassning utan att föra en dialog och det känns fint när man som läsare blir inbjuden att berätta vad man tycker är fint. 🙂

För guds skull – skippa poesin. Det är verkligen inte din grej.
Vi har förstått att du är en södermänniska, vi har förstått att du tycker om att hylla din egen förträfflighet, vi förstår att du ser saker som ingen annan ser. Du behöver inte någon plagiatpoesi där du wikipediat fram lite nya sällsynta ord som du stoppar in i texten.