Kategorier
Bloggen

Läsarrespons

Signaturen Dumokrat skriver:

"För
guds skull – skippa poesin. Det är verkligen inte din grej. Vi har
förstått att du är en södermänniska, vi har förstått att du tycker om
att hylla din egen förträfflighet, vi förstår att du ser saker som
ingen annan ser. Du behöver inte någon plagiatpoesi där du wikipediat
fram lite nya sällsynta ord som du stoppar in i texten."

Jag brukar aldrig använda Wikipedia för inlägg här på kajen och jag bor inte på Söder. Men utveckla gärna det där med "se saker som ingen annan ser". Det tycker jag är intressant. Hur menar du? Och vad är det jag behöver? Det här måste undersökas och framför allt ventileras! Välkommen med ditt svar.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Läsarrespons”

Stängt för kommentering.