Kategorier
Bloggen

Bay to breakers på rekordtid

Nä, det var inte jag som slog rekordet. Men idag fick loppet Bay to Breakers en ny rekordtid på 33 minuter och 31 sekunder. Det sattes av Sammy Kitwara (intervjuad nedan) och enligt inslaget så är det snabbaste tiden på 12 kilometer någonsin. Min tid ska vi inte prata om tror jag. Men jag sprang hela vägen och det var över 30 grader varmt typ, så lite kredd vill jag ha (bild från målfållan nedan). Men det tog väl typ tre gånger så lång tid som för Kitwara. Nu tror jag att jag ska gå ner på stan och käka en sen lunch efter förmiddagens prestation.

Första springloppet någonsin för Ego, 12km Bay to Breakers

Ellen och Sabina

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Bay to breakers på rekordtid”

Stängt för kommentering.