Kategorier
Bloggen

Morgon vid Coit Tower

Det bästa med att åka åt rätt håll när man byter tidszon är att man vaknar utsövd jättetidigt på morgonen. Helt plötsligt visar sig en värld jag inte är van vid. Världen som tillhör morgonmänniskorna. Det är unga par ute på morgonjogg. Det är hundratals Tai Chi-utövare i parkerna och det är krisp morgonluft. Det här är naturligtvis bara en tillfällig fas. Jag känner mig själv och vet hur det brukar sluta. Men jag kan i alla fall låtsas så länge det går.

Här, ett klipp från imorse:

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Morgon vid Coit Tower”

Stängt för kommentering.