Kategorier
Bloggen

Kram

Jag vill stanna varje människa jag möter på väg hem. Jag vill se dem i ögonen, säga hej. Säga "kan du hålla om mig en stund, jag behöver det just nu". Det är det enda jag behöver. Men det går inte förstås. Hur skulle det se ut. Hur skulle det vara om människor kramade varandra till höger och vänster? Men det är bara det jag behöver. Inget mer. Inget mindre.

Jag köper patetiken. Jag köper idiotin. Håll om mig. Gör det hårt.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Kram”

Kunde inte ha sagt det bättre själv. Brukar be om kramar av mina roomie-girls. Dom har ändå så många att ge, så de tycker bara det är bra när någon uppskattar deras kramarna. 🙂

Stängt för kommentering.