Kategorier
Bloggen

Älskade Älskade dumburk

Det är såna här inlägg som gör att Älskade dumburk är en av Sveriges bästa popkulturbloggar. Att inlägget dessutom delvis handlar om en av mina favvisar Jack Black gör inte saken sämre. Saom ägnar inlägget åt musikalavsnitt från kända tv-serier som Scrubs och Simpsons och bjuder oss även på det här klippet från Ellen – The Musical:

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Älskade Älskade dumburk”

Man skulle brista ut i sång sådär då o då. Ibland räcker inte orden till … lixom. Sen är ju Jack Black en riktigt skön snubbe.
BTW- har du sett detta klipp från Scrubs?

Stängt för kommentering.