Kategorier
Bloggen

Jag och mig själv på en säker plats

Jag försökte litegrann. Men alldeles för lite förstås. Borde vågat mer. Borde sagt mer. Borde orkat ta mig utanför comfort zone. Men som vanligt gick det inte. Dags att återgå till återhämtning, stillastående, neutralitet. För jag vågar inte offra någonting. Och därför får jag inget. Men det går inte att förneka att det känns skönt att leva anti-livet. Antar att det är nån slags självbestraffning jag pysslar med.

Bison central

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Jag och mig själv på en säker plats”

Därför att du antagligen har rätt. Men låt mig få tro att jag är en passiv dagdrömmare utan mening eller mål. Bara ett litet tag till. Det är ju så skönt.
Men jag vet ju att livet är något annat. Inte boxning. Inte sova. Inte jobba. Eller jo, kanske jobba. Men ja, du vet.

Stängt för kommentering.