Kategorier
Bloggen

Sista ordet

Okej, det här blir sista inlägget om Zandén/Gyllenhammar-gate. Lisa Magnusson på Aftonbladet summerar allt så fint när hon analyserar debattinlägget från Newsmill:

"Skriv full, redigera nykter, uppmanade en gång Mark Twain. Ni verkar ha
följt den första delen av rådet. Nu vill jag redigera, och jag säger
att STRYK hela skiten, STRYK ALLT utom själva essensen. Då blir det en
enda rad kvar. Sista stycket, första meningen: "Den eviga längtan brinner i oss alla"."

Tack för tipset Isobel.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.