Kategorier
Bloggen

I was a teenage hater queen

Hatet väller fram. Jag blir kall och likgiltig. Det är så jag hanterar dina överdrivna känslor, ditt eviga malande om felen i mitt sätt att tänka, bristerna i min personlighet.

Du är en drama queen. Och för det älskar jag dig. Själv är jag en hater queen. Och värre än så.

Jag måste ha friktion, känslor, dialog och debatt. Du ska vara tuffmjuk, svagstark och rapp i käften. Men det blir min undergång. Jag söker drama när jag borde få lugn. Du söker lugn och får drama som svar. Hatiskt drama. För jag är en hater queen. Den bästa i stan.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.