Svensk valvaka i Second Life

Förra året pratades det mycket om den virtuella världen Second Life. En del förutspådde att hela webben skulle vara i 3D-format inom kort. Hur det blev med det vet vi kanske inte än, men även om intresset för Second Life har minskat så håller de svenska användarna ställningarna inuti onlinevärlden.

Jag fick precis mail från "PetGirl Bergman", en av de svenska medlemmarna, och hon välkomnar Second Life-svenskarna under nattens valvaka. Samtidigt uppmanar hon de svenska partierna att ge sig in i den virtuella världen.

"Nästa gång är det val
i Sverige och vilket parti kommer först till Second Life? Vem vill ge
mig en intervju?"

Om du är inloggad och har skaffat dig en onlinepersonlighet i Second Life kan du besöka Second House of Sweden under nattens valvaka.

Second_house_of_sweden

Second House of Sweden inuti Second Life.

Läs mer om Second Life i mitt inlägg från invigningen i juni förra året, då Carl Bildt klippte bandet hos Svenska Institutet (som ansvarar för den virtuella "ambassaden").

Bisonblog bevakar presidentvalet i bloggvärlden på uppdrag av Aftonbladet.se. Läs mer.

1 kommentar

Vill ni SE bilder från ”Ambassaden” Second House of Sweden – hur den såg ut MED screenen som uppdaterades regelbundet med statistik över valet – eller följa Svenskarnas öden o äventyr – och allt däromkring gör ni det lättast via min blogg:
http://tinasuniversum.blogspot.com/
Varmt välkomna. Second Life finns och växer stadigt om än med växtvärk:-))
Politsika partier som vill joina oss är välkomna att kontakta mig – med erfarenhet av Second Life sedan Feb 2005.
Hugs/Tina (PetGirl) Bergman i Second Life