Kategorier
Bloggen

Kommer du ihåg Carter USM?

Vi mötte upp syrran i London och åkte på roadtrip runt England. Cambridge, Liverpool, Bath, Aberystwyth, Snowdonia, Land's end och så vidare. Indiepopen hade knappt börjat infektera det svenska musiklandskapet men i England stod den i full blom. Carter USM var ett av banden som stod i frontlinjen. Det blev vår sista resa med bara fyra i familjen.

The only living boy in New Cross:

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Kommer du ihåg Carter USM?”

herregud bison.. snacka om flashback från år och dar.. inte hört carter sen jag bodde i UK runt 90 och då hade jag nått knastrigt kasettband som hade låtarna halvbra inspelat från en kompis. jösses i mig. här ska det youtube’as mera.

Stängt för kommentering.