Kategorier
Bloggen

Ikea nesting

Jag antar Veras utmaning om att välja ut en favoritfilm som börjar på bokstaven F. Jag väljer fantasilöst Fight Club och scenen Ikea nesting. Det finns mycket metanivåer i hela filmen. Och sånt gillar vi förstås.

"Like everyone else, I had become a slave to the IKEA nesting instinct. If I saw something clever like the coffee table in the shape of a yin and yang, I had to have it. I would flip through catalogs and wonder, “What kind of dining set defines me as a person?” I had it all. Even the glass dishes with tiny bubbles and imperfections, proof they were crafted by the honest, simple, hard-working indigenous peoples of… wherever."

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Ikea nesting”

Stängt för kommentering.