”Trots Facebook och Match.com är vi inte vaccinerade mot närhetsnöden”

Jon Jefferson Klingberg
Ikväll var jag på Debutbaren med Johanna och Britta. Tio debuterande författare läste korta stycken ur sina böcker och blev intervjuade på café Panorama i Kulturhuset. Eftersom jag i helgen läste Jag tror vi behöver prata faktiskt, av Jon Jefferson Klingberg, kändes det extra aktuellt att höra hans tankar kring boken (läs Johannas recension på Bokhora). Det blev förutom högläsningen en diskussion om manlighet, normer, psykiska problem och hans kopplingar till Killinggänget och hur det var förr i världen. Eller som han själv sa:

"De flesta jag känner från den eran har ju blivit väldigt mycket trevligare efter några vändor på psykakuten"

Jag tror vi behöver prata faktiskt
Och vet du, jag spelade in både högläsningen och efterföljande intervju på min mobil. Kajen presenterar härmed stolt sin första podcast (förvisso med ganska sunkig ljudkvalitet, men man hör vad som sägs i alla fall). Mycket nöje.

Jon Jefferson Klingberg – debutbaren