Kategorier
Bloggen

One step ahead

Om allt går som jag vill så har jag min framtid planerad fram till sommaren 2010. Det känns extremt ovanligt för mig att ha ett så långt perspektiv på tillvaron. Kanske blir jag besviken om inte allt klaffar. Kanske är det bra att tänka långsiktigt.

För du vet ju hur jag i början av hösten tjatade om riktning och mål och styrning och motivation och engagemang. Och nu har jag förflyttat mitt ego in i en ny zon för egen maskin.

Det finns ingen annan som kommer att göra din läxa. Det är ensamt men så är det. Bita ihop, härda ut, jobba på. Det lönar sig.

Men jag vill inte vara lönsam. Jag vill vara vi.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.