Kajen presenterar stolt: Bloggbyxorna

Ikväll träffade jag Blogmafia igen. Vi pratade om bloggklädsel, det vill säga vad man helst har på sig när man bloggar. Diskussionen började väl egentligen när jag påpekade hur jag tyckte att Kajen var så himla mycket bättre förr. Att jag blir imponerad när jag tittar på min första inlägg och inser att inget är lika bra som förr. I alla fall. Bloggklädsel var det ja… Jo, sen pratade vi om vissa människors vilja att ta av sig kläderna i tid och otid, och då gled diskussionen in på huruvida man bloggar i några särskilda kläder. Vi kom överens om att visa upp våra bloggbyxor för omvärlden. Så nu presenterar jag stolt Kajens bloggbyxor, inköpta på universitetshoppen på Stanford i våras. Russell Athtletic är märket tror jag. Värmer skönt.

Bloggbyxor

Så nu är det upp till bevis för Blingbling, Hanna, Therrorese och Grannen.

5 kommentarer