Kategorier
Bloggen

Gott nytt

Ja, gott nytt år då. Jag kommer kanske göra nån slags sammanfattning av 2008 på kajen också. Men nu är det dags att öppna kvällens första skumpa, lägga i några vedträn i spisen och börja styra upp nyårsmiddagen här på ön Lådna i Stockholms skärgård. Det är ett lugnt, kallt och vackert nyårsfirande. Ingen hets. Bara jag, J, J och J.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

4 svar på ”Gott nytt”

Lovar att inte glömma sammanfattningen.
Storken: Jag åker hem från skärgården imorgon vid 15-tiden. Borde vara hemma vid 18-tiden eller liknande. Ses däromkring?

Stängt för kommentering.