Kategorier
Bloggen

Step it up 2

Apropå att steppa upp det så tror jag att Kajen ska få sig ett ryck snart. Ny kontinent – nya regler, som jag brukar säga. Vi pratar korta och snabba. Vi pratar mer utstuderat ego än poesi-ego om du fattar vad jag menar. Båda egona är ju minst lika cyniskt genomtänkta egentligen men jag tror ändå på en mer tydlig profil när jag ska blogga från dalen. Ja, så får det bli. Se det som en nysatsning. Jag lovar att försöka hålla mitt löfte, trots att jag kom på det precis nu. Men så är det ju när man bloggar. Ogenomtänkt, dåligt researchat och subjektivt. Här kommer jag.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.