Hot when I’m cold

Lika varmt som det är på dagen, lika kallt är det på natten. Igår tog jag premiärburgaren till lunch på en uteservering. Jag svettades där jag satt. Säkert 20-25 grader varmt när det är vindstilla och sol. På natten huttrade jag i min tomma lägenhet med bara påslakan. Tills jag hittade värmereglaget vill säga. Men kontrasterna är roliga. Sommar och vinter varje dag. Det var likadant när jag var här förra året, den gången i maj.

Blev rörd av de fina kommentarerna till det förra inlägget. Glad att jag lyckades förmedla något. Säga någonting. Det är ganska ovanligt här på kajen även om du tror motsatsen.

Sitter i sängen och använder en skröplig uppkoppling jag lyckades ansluta till. Imorgon kommer ComCast och fixar bredbandet, mitt livselixir.

Utsikten från min säng igår kväll:

Utsikt från sängen

1 kommentar