Kategorier
Bloggen

Joggingtur och digitala testamenten

Igår morse var jag ute en vända och passade även på att prata lite om digitala testamenten, vilket jag blev intervjuad om i Metro idag. Nu kan filmen börja:

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Joggingtur och digitala testamenten”

Jag läste det 🙂 Intressant me digitala kyrkogårdar, digitala testamenten, och digitala minneslundar. Kanske en idé till en sajt. Jag tror vi är mogna att sörja på nätet, om det finns en kyrkogård där att begravas på. Ska vi skapa en kanske 😀 En sida till att drifta haha.

Stängt för kommentering.