Kategorier
Bloggen

Same old song

Jag är som ett barn på julafton, en alkoholist i spritbutiken eller en amerikansk bolånemäklare hösten 2007. Jag vill ha allt genast och nöjer mig inte med mindre. Girighet är min lag och stillestånd är förbjudet. Look up, cause here's Johnny, och han kommer inte att ge sig förrän han förstört allt.

Jag klarar inte av att vara uttråkad. Jag klarar inte att vänta. Måste stimuleras hela tiden. Och går det inte med människor får fett, socker och medier stå till buds. Döva, döva, döva. Slippa tänka, tänka, tänka.

Ändå är jag hoppfull. Ändå tar jag emot mina egna psykiska käftsmällar gång på gång. Tänker nästa gång parerar jag. Nästa gång dansar jag mellan repen. För mellan repen är jag. Och ingen kan vinna den här matchen utom jag.

Du är välkommen att titta på.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.