Kategorier
Bloggen

Nörden revisited

Elin fortsätter skriva lysande såklart. Och nu ger hon sig på problemet i att inte kunna avköna nörden samt reflekterar kring det faktum att det är lättare att kokettera med sina svåra högstadieminnen och looserstatus som man än som kvinna. Och du, det är en mycket bra beskrivning av Kajen. Här definierar jag min egen olycka och min egen framgång och bekräftelsebehovet är konstant. Patetiskt.

"De har alltid utgått ifrån sin subjektiva känsla av
utanförskap och då spelar det ingen roll hur många groupies de får
knulla med eller boksigneringar de håller, de kommer ändå att vara fula
tönten eftersom det är rätt gångbart att vara det."

Som vanligt måste du läsa hela inlägget för att fatta, men jag ville ju lyfta ut något, och då blev det citatet ovan.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.