Demonstranter på Montgomery Street

Jag var på väg hem från gymmet ikväll (som ligger några kvarter från mitt jobb). Precis utanför jobbet, i hörnet Montgomery/Sacramento Street, ligger Israeliska konsulatet och där var det fullt ös med demonstranter och poliser. Jag tog förstås upp kameran (strax innan jag började filma var det ett litet upplopp med poliser och demonstranter i fysisk närkontakt. Det lugnade sig dock efter nån minut):


"About 400 people turned out for a demonstration at the Israeli Consulate in support of Oakland demonstrator Tristan Anderson, who was critically injured Friday in the Middle East in a clash between protesters and Israeli troops over Israel's West Bank separation barrier."
Läs mer hos Mercury News.

Lite bilder:
San Francisco rally for injured Oakland protester

San Francisco rally for injured Oakland protester