Jobbar hemma

Okej, så har jag gått och blivit sjuk första gången over here. Det brukar alltid inträffa 3-4 veckor in i en bra träningsperiod. Samma sak i Sverige. Antar att det är kroppens sätt att säga "Hej, kommer du ihåg mig? Jag som inte är van att träna fem gånger i veckan samt gå upp halv sju på morgonen. Dags att dämpa sig lite." Och mycket riktigt. Och jag vet att det sticker i ögonen för en del att beskriva det som jobbigt att gå upp halv sju, men för någon som i vanliga fall går upp vid nio-tio-tiden så är det faktiskt en omställning. Caroline har skrivit om det där tidigare.

Men jag jobbar såklart hemifrån. Det är så det går till i det här landet. Nu ska jag skriva ett blogginlägg om "Underground coal gasification". Ha en bra dag, eller kväll, beroende på var du är.

Utsikt från sängen