Kategorier
Bloggen

Jobbar hemma

Okej, så har jag gått och blivit sjuk första gången over here. Det brukar alltid inträffa 3-4 veckor in i en bra träningsperiod. Samma sak i Sverige. Antar att det är kroppens sätt att säga "Hej, kommer du ihåg mig? Jag som inte är van att träna fem gånger i veckan samt gå upp halv sju på morgonen. Dags att dämpa sig lite." Och mycket riktigt. Och jag vet att det sticker i ögonen för en del att beskriva det som jobbigt att gå upp halv sju, men för någon som i vanliga fall går upp vid nio-tio-tiden så är det faktiskt en omställning. Caroline har skrivit om det där tidigare.

Men jag jobbar såklart hemifrån. Det är så det går till i det här landet. Nu ska jag skriva ett blogginlägg om "Underground coal gasification". Ha en bra dag, eller kväll, beroende på var du är.

Utsikt från sängen

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.