Kategorier
Bloggen

Recession media chic

Okej, det blev inte någon Oprah-bashing. Men det blev en klassisk recession-snyftare i alla fall. Läs mitt inlägg om de hemlösa i Sacramento på Greentech Media, eller lite bakgrund kring besöket, på Bisonblog.

Searching for a recession story at Tent City.

Tent City, Sacramento

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Recession media chic”

Nähäpp. Jag hade kunnat lägga pengar på tidning som hade ett löp ”om hur Oprah Winfrey lurat hela den amerikanska medievärlden”. Jag har väntat spänt sedan du hintade om detta. Kan du tipsa om andra som skriver om saken? Jag är extremt nyfiken på vad det handlar om.

Stängt för kommentering.