Kategorier
Bloggen

Fo real

Per skriver om det här med äkthet och skrivande. Och jag vet ju det, ja jag vet att det aldrig blir bra om texten inte känns. Jag vet också att att min nostalgiska syn på den här bloggen där tankar som ”det var bättre förr” är ständigt återkommande, går att relatera till just äktheten. Jag vågade helt enkelt skriva så det kändes på riktigt förut, något som nu känns mycket svårare. Kanske har det att göra med läsekretsen, eller också det faktum att jag blir äldre. Det där bultande naiva identitetsbyggandet jag sysselsatt mig med mer eller mindre hela livet är numera inte lika påträngande i tankevärlden.

27-åringarna har alltid varit de bästa artisterna, men snittet för författaredebuter ligger betydligt högre. Kanske finns det hopp om att lyckas fånga ett budskap i tiden innan det är för sent. Innan allting blir före detta. Innan peaken har inträffat.

Båttätt på Riddarfjärden.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Fo real”

Hej,
kul att inlägget gav klang och tack för länk.
Jag upplever dig som väldigt äkta, tycker inte du behöver ifrågasätta dig själv där.
Fast kanske finns det mer som jag inte ser.

Stängt för kommentering.