Kategorier
Bloggen

Ytterligare en kritisk massa

Ja, så var det dags igen. Ikväll var det sista fredagen i april, vilket betyder Critical Mass och cykeleufori. Jag hoppas kunna avverka några till innan jag åker hem till Sverige. Det känns som en bra vana.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Ytterligare en kritisk massa”

Säkerhetsnörden i mig kan inte riktigt gå med på att filma och cykla samtidigt. (Och då har jag ändå filmat och kört bil samtidigt. Konsekvens är inte riktigt min grej.)
Jag hoppas du åtminstone har hjälm och handskar.

Stängt för kommentering.