Kategorier
Bloggen

Bison Muxtape

Here you go. En sommarsamling för dig att lyssna på. Nytt och gammalt. Brett och pretto. Högt och lågt. Precis som det ska vara. Enjoy. Du kan lyssna på alla låtarna i fullängdsversioner här: bisonblog.muxtape.com.

Bisontape – Summer of 2008

Christina Aguilera – Car Wash (ft. Missy Elliott)
Chaka Khan – Through The Fire
Whitney Houston – How Will I Know
Nancy Sinatra – Let Me Kiss You (Morrisey-cover)
Duffy – Rockferry
Jennifer Paige – Crush
Chromeo – Needy Girl
Tegan and Sara – Back in Your Head
Eldkvarn – Mörkret knackar på min dörr
Veronica Maggio – V för Vendetta
Chicago – Caroline
Will Smith – Summertime

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Bison Muxtape”

Stängt för kommentering.