Smågnällig

Tänkte väl nästan att jag fått ha det lite för bra senaste tiden. Därav borttappat bagage under flyget till New York. Och därav stöldspärrat VISA-kort trots att jag haft det i min ägo hela tiden. Nåja. Räckte med ett samtal för att låsa upp kortet och ikväll verkar det som att min ryggsäck anländer till JFK, med utkörning imorgon bitti. Så det går ju ingen nöd på mig. Men lite gnällig var jag ett tag i alla fall.

Efter en natt på La Quinta Inn i Korea Town (nära Empire State Building) har jag nu tagit en vända på stan och handlat lite nödvändigheter samt checkat in på nästa boende, ett hostel vid 46th Street och 10th Avenue. Ikväll ska jag antagligen möta upp Vilma och Anu för lite middag (den planerade joggingrundan får bli imorgon, när joggingskorna har kommit fram). Senare ikväll anländer Kerstin och Sabina hit till hostel-rummet. Sedan börjar New York-veckan, i Det Riktiga Amerika.

1 kommentar