Kategorier
Bloggen

Närvaro

Jag är aldrig saknad. Jag syns. När du inte kan se mig finns jag inte. Borta. Vakuum. Neutral.

Det blir inga minneskonserter eller temabilagor, för så är blogglagen. Skriver du inte finns du inte, och ingen kommer känna saknad. Du behöver inte skriva att du ska sluta eller att du är tillbaka eller att du är ledsen att du inte skriver oftare. Jag är inte saknad. Du är inte saknad. Men syns du så finns du. Det räcker så. Det digitala människovärdet mäts i antal tecken.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

2 svar på ”Närvaro”

Stängt för kommentering.