Kategorier
Bloggen

Journey

"Det är nu det händer"

Meningen sägs varje dag på jobbet, varje kväll i samtalen och varje natt i tankarna. Jag träffar de skarpaste hjärnorna var för sig. Och de har fattat grejen. Den första med glöd och driv som smittar. Den andra med tankar som bär och nya perspektiv. Och den tredje med så intressant agenda att energin vibrerar i rummet. Förändring. Paradigmskifte. Maktförskjutning.

Och jag åker med. För det här är en resa jag inte vill missa. Jag står i bruset och låter ljudet av de olika rösterna sammanstråla. Sirenerna ljuder allt starkare.

"Det är nu det händer"

Fler röster säger det till mig från olika håll, från olika perspektiv. Och jag inser att vi är förändringen. Vi är. Och det är försent att stanna. Försent att bromsa.

Tack.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Journey”

Skönt att ni har saker på gång och inte stannar av. Att ni vågar se framåt. Detta fick mig att åter igen våga ta upp min dröm. Tjitt… mitt mod är på väg tillbaka. Vad har jag att förlora när jag vunnit tillbaka mitt liv liksom. Jag har tagit kontakt med den individ jag en gång drömde tillsammans med. Det kanske inte är det nytänk som ni håller på med 🙂 Men det vi hade var ett bra tänk. Ett som kan funka än idag och framöver. Kanske tom lite bättre än det gjorde då hihi. Jaja, måste klicka vidare nu. Min tid är dyrbar. Tack.

Stängt för kommentering.