Kategorier
Bloggen

How you coming on that novel you’re working on….

Precis som innan jag åkte till USA i januari så tänker jag inför nästa äventyr att det kanske blir läge för lite skriverier på egen hand. Du vet, utan beställare, deadline eller annat grus. Man kan ju ha ambitionen även om jag misstänker att den lilla fritid som finns kommer att läggas på allt annat än kreativ output. Jag tror jag varit och nosat på de flesta profileringsalternativen, men nu kanske det är dags för den där boken ändå.

Haha, who am I kidding:

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”How you coming on that novel you’re working on….”

Stängt för kommentering.