Kategorier
Bloggen

Det var ju det som var meningen

Jag tror jag har fattat grejen en smula. Att vara här är som att delta i världens dyraste KBT-behandling. Du vet "gör om gör rätt"-prylen. Det där med att inte titta bakåt utan istället fokusera på här och nu och göra det man borde istället för det man gör.

När ångesten kommer finns det ingenstans att ta vägen. Ingen stimuli att ta till. Istället måste du rida på känslovågorna, hur höga de än är. Jag lär mig. Den hårda vägen.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Det var ju det som var meningen”

Stort och insiktsfullt. Jag är nyfiken på att höra erfarenheterna när du kommer hem i periodpausen.
Kärlek,
A

Stängt för kommentering.