Bison Trackback 2009: Morris Packer

"En era som gjort att jag lärt känna mer människor under 2009 än vad jag lärt känna på 10 år"

Morris-packer
Jag frågar några bra människor om deras upplevelse av 2009. Vad var viktigast och vad kommer vi att minnas även i framtiden?
Morris Packer har gjort många saker. Men just nu är han Senior Advisor på TV4 Expressen Mobilab AB och allmän mobilguru inom Bonniersfären, och andra sfärer också för den delen.

Nämn en viktig händelse i din bransch under 2009 som folk kommer att minnas även i framtiden?
SSWC. Kanske egentligen inte Sweden Social Web Campet i sig självt (som var absolut underbart, kul och utvecklande, tack Tomas & Crew), men som symbol för en ny era i relationsbyggande. En era som gjort att jag lärt känna mer människor under 2009 än vad jag lärt känna på 10 år. Samt träffat fler människor i positiva sociala sammanhang än någonsin tidigare. Och ett praktiskt bevis för att kooperativa, självstrukturerande system fungerar i verkliga livet på grund av relationsbyggandet i nätet.

Vad var det viktigaste som hände dig personligen 2009?

Att jag återfann min passion för motorcyklar. Låter banalt men är livsavgörande för mig.

Hur skulle du beskriva utvecklingen just nu?

Om det förra decenniet ofta handlade om Moore's lag (om den expotentiella utvecklingen i processorkraft), handlar utvecklingen just nu om den mångdubbla (rent otroliga!) hastighet med vilken sociala strukturer utvecklas.

5 kommentarer

That you are can be a beneficial website owner. The web page loading pace is definitely awesome. It sort of feels that you are accomplishing almost any special secret. Likewise, Your contents tend to be masterwork. you have performed a fantastic process about this subject!