En resa, två konferenser om journalistik

I juni tänkte jag återvända till min favoritstad utanför Stockholm – San Francisco. Då arrangeras nämligen två konferenser som jag vill besöka. Dels har vi Innovation Journalism på Stanford den 7-9 juni som anordnas för sjunde gången. Samma vecka och i direkt anslutning kommer JTM – Journalism That Matters, 9-11 juni.

Båda konferenserna berör den ständiga frågan om journalistikens framtid, även om INJO 7 fokuserar på bevakning av journalistik, snarare än innovativ journalistik, även om jag vet att båda perspektiven ryms i begreppet. Jag var ju själv med och arrangerade konferensen förra året.

I alla fall. Jag tänkte alltså befinna mig minst en vecka i San Francisco runt 7-11 juni. Berätta om du också är sugen på att åka dit. Själv måste jag bara hänga på Lori’s Diner, äta middag på The House och lunch på North Beach Pizza igen. En orsak så god som någon att besöka stan.

Chinese New Years parade

"Mina kvarter" i North Beach/China Town.

3 kommentarer

Jag skulle sååå gärna följa med, men det är Moving Images-veckan, så jag är i Malmö på konferens. Dessutom har jag flängt så mycket Stockholm-Malmö i vår att jag nog inte har råd med en resa till San Francisco i år igen.