Kategorier
Bloggen

På östfronten

Jaha, vad skriver man här? (haha, första gången jag ställt mig frågan faktiskt… har ju ändå bloggat i mer än sex år).

Dagarna rullar på. Det känns helt okej. Jag menar, tänk dig att du börjar ett nytt jobb. Efter fem månader börjar man ju ändå komma in i det litegrann, oavsett ursprungsläget. Och det är ju det som är det knasiga. När folk lärt sig, då är det dags att åka hem.

Jag har ungefär en månad kvar nu. Eller 805 timmar. Eller 18,35 procent.

Over and out. Hand over take over. Transfer of Authority. Change of Command.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.