Kategorier
Bloggen

Still f*****g awesome

Första gången jag skrev om Meghan var i det här inlägget på Bisonblog från juli 2006. Sedan dess har jag berättat om henne på Kajen vid några tillfällen. Nu, snart fyra år senare prenumererar jag fortfarande på hennes youtube-kanal. Och häromdagen dök ett nytt klipp upp. Det var det första på länge, men vilken comeback. Nu ger sig Meghan på Lady GaGas Bad Romance och hon gör det som vanligt på sitt eget sätt. Hon är inte väldens bästa pianist och det är inte världens bästa video, men ändå. Meghan är youtubefenomenet personifierad. Hennes mest sedda klipp har hittills visats cirka 1,2 miljoner gånger.

Först en tillbakablick


Och nu, comeback-låten (klicka upp det i eget fönster för att se hela bilden. Kajens spaltbredd begränsar utrymmet en smula.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.