Kategorier
Bloggen

Ring in the nya

Nu går Sverige för högtryck. Sommaren är slut, valet är över. Än är det lång till vintern. Det är nu människomaskinerna kör i högsta växel, för nu är det produktion som gäller i några månader. Samma sak i mitt eget liv, den där konstiga pusselbiten du lärt känna på kajen. 

Jag har börjat blogga på en ny blogg, och sen jobbar jag på lite nya ställen, men också en del gamla. Som vanligt alltså. Men ändå helt nytt. Jag är ny. Mina tankar är nya. Hur jag relaterar till mig själv och min omgivning är nytt.Vet inte riktigt vad jag ska göra av den insikten, men den känns viktig för mig.

 

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.