Kategorier
Bloggen ego enkäter

Läsarfrågor del 5: Johan Hedberg

Johan Hedberg ställde bara en fråga, men en ganska viktig sådan känner jag.

Har du funderingar på att åka tillbaka till Afghanistan?

I dagsläget nej. Men frågan brukar dyka upp med jämna mellanrum. Precis som jag skrivit förut så tänker jag på Afghanistan varje dag, på allt som hände, på det som inte hände, på mina egna misslyckanden och insikter, och kanske på känslan av att vilja göra det på nytt, och göra rätt. Men samtidigt vet jag att de av mina kollegor som var där för andra eller tredje gången slogs av att det ändå kändes som att börja från början, eftersom många i omgivningen var där för första gången.

Afghanistan var min största prövning hittills i livet. Jag är inte nöjd med min insats.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.