Jobba för att andra ska jobba

Isabella Löwengrip fortsätter sin resa mot att slippa nedlåtande tweets från Veckans Affärer-journalister och nå sin dröm om att bygga sitt investmentbolag ännu större. Idag bemöter hon några kritiska kommentarer som handlar om hur hennes liv som företagare ser ut. Läsvärt för de flesta med bolagsambitioner skulle jag tro.

Alla bolag jag har omsätter idag mellan 1-2 miljoner kronor var och det är jag riktigt nöjd med. […] När min första bolag var startat 2007 så hade jag som mål att “kunna sticka iväg till Brasilien ett år om jag kände för det”. Alltså ha så mycket pengar att jag bara kunde dra. Det är därför jag driver företag, för frihetens skull och för att det är fantastiskt kul att bestämma själv. Skulle jag idag ha ett bolag som jag behövde jobba så mycket med att jag inte hade tid att äta lunch då skulle jag avveckla företaget efter ett år. Ideén är antagligen inte tillräckligt vinstdrivande så att du kan anställa.

Ur inlägget Kommentarer.

4 kommentarer