Kategorier
Bloggen

Blixtlås höger och vänster

Här kommer två videoklipp. Det första släpptes idag av Försvarsmakten och visar för första gången (officiellt) svenska soldater i strid i Afghanistan. Genom en hjälmmonterad kamera får vi följa både ljud och bild från en TIC (Troops in contact) i oktober förra året. Den svenska enheten blir beskjuten under en patrull i orosområdet väster om Mazar-e-Sharif. Det andra klippet visar när jag och Rasmus övar på det afghanska skjutfältet i december 2009.

Blixtlås höger.

Blixtlås vänster.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

5 svar på ”Blixtlås höger och vänster”

Stängt för kommentering.