Kategorier
kropp

Bodytalk

Jag har aldrig varit ett popsnöre. Inte musikaliskt, men framförallt inte fysiskt. Det gäller att ha den där anorektiska popsnörelooken, något som för mig varit en omöjlighet så länge jag kan minnas.

Jag har heller ingen tv-kropp. Du vet, 1,74 lång och lite spinkig så att man ser ”lagom” ut i tv-kameran. Tänk André Pops. Tänker Peter Jihde. Inte för att någon av dessa herrar skulle vara något att eftersträva i andra avseenden. Men tv-kroppar, det har de. Ungefär som Jocke Berg.

Musikaliskt har min kropp varit mer operamässig, om något. Kanske åt pubrockhållet. Vill man vara snäll kan man beskriva den som en boxarkropp. Stor och tung liksom. Mycket räckvidd. Tryck i kroken. Framförallt högerkroken om jag får säga det själv.

Om min kropp skulle vara en låt skulle den vara den här.

 

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”Bodytalk”

Stängt för kommentering.