Kategorier
kropp

Åter till kropp mountain

Kära blogg (bara Joakim förstår den inledningsfrasen),

Fint att energin är tillbaka. Det här med att sluta jobba och börja… jobba, verkar vara en bra grej. Men hösten hade ju ett pris: Det fysiska förfallet.

Det fanns en viss nivå i början av hösten. Vissa ambitioner. Det här med 1,5 mils cykel per dag. Det här med regelbundenhet och maten och så vidare. Det är borta nu. Vad som inte är borta är förfallet som sagt.

Jag frågade på Twitter (vet ej varför, att fråga Twitter är som att en alkoholist frågar Systembolaget om hjälp med sitt missbruk) hur man bootar om sig själv fysiskt. Och då menar jag reboot i dess rätta bemärkelse, som i ”börja om”. Eller starta om. Men starta kan man väl bara göra en gång. Omstart är alltså någon slags grammatisk vurpa? Eller?

Ja du ser ju. Bloggenergin finns här. Men kroppen. Not som much.

Gamla synder: Min relation till träning

The Commuter

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.