Jag söker kontorsplats

Hej

Jag är en man på 34 jordsnurr som söker nånstans att hänga, jobba och socialisera på dagarna. Helt enkelt en kontorsplats eller en liten hurts i ett hörn. Min huvudinkomst kommer från artiklar och föreläsningar om internet och sociala medier, och som alla andra har jag även ett och annat eget projekt vid sidan av. Klicka på ”Om mig” här ovanför så kan du läsa mer om vad jag gör och har gjort.

Jag brukar säga att jobba, det kan jag göra hemma, men det sociala livet som en arbetsplats bjuder på är svårt att fixa hemma i soffhörnet. Det är också viktigt att jag gillar de jag delar kontor med, och att de gillar mig. Efter att ha varit i San Francisco och Afghanistan och sedan jobbat hemifrån ett halvår, inser jag det återigen är dags att leta efter en kontorsplats.

Önskemål:

  • Kontors- eller frilanslokal innanför tullarna i Stockholm
  • Städning och annan service får gärna ingå i hyran
  • En bra blandning med folk, gärna både yngre och äldre och av fler än ett kön, och helst med koppling till kommunikation, journalistik eller andra låtsasyrken.
  • Hyran ska helst inte vara tokhög (det vill säga runt 1500-3500 kronor)

Så, är du min blivande kontorskompis, eller känner du någon som söker folk? Sprid gärna länken vidare till berörda.

Tack för mig,
Fredrik ”soffbloggaren” Wass
Kontakta mig på fredrik@bisonblog.se

Så här såg det ut när det begav sig i min förra frilanslokal i Birkastan, Blustret. En lokal jag ursprungligen hyrde ihop med Johanna Ögren, Karin Adelsköld och Judith Wolst.

Besök i Blustret av Thomas från Birkastans motsvarighet till Miami Ink

Johanna och Karin i misstänkt symbios

Dvärgbutiken by night

Bluster-TV @ Blustret

6 kommentarer

Jag hyrde kontorsplats hos Regus vilket jag tyckte fungerade väldigt bra. Fräscha ytor, trevlig servicepersonal och en bra blandning på folk.