Kategorier
Bloggen

En gammal sång

Ibland känns det som att allt rinner mig ur fingrarna. Allt som är bra. Gamla tankemönster återvänder, samma misstag upprepas. Det är så fascinerande att människans fantastiska förmåga att lära sig saker och utvecklas är kombinerad med en lika bra förmåga att göra som den alltid har gjort.

Ibland är min kommunikation som en ipod som fastnat på shuffle, men som bara spelar låtar från en ganska begränsad playlist. Förutsägbart och tjatigt.

Jag vill inte ha det så.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

1 svar på ”En gammal sång”

Stängt för kommentering.