Kategorier
kropp mat

Igenkänning

”When my binge eating was really bad, I would isolate all of the time. I would cancel plans with coworkers in order to go home and binge; I would make up excuses right before I was supposed to show up somewhere because I suddenly felt too fat and scared to go out—and then would of course end up bingeing; I would end an evening out with friends or a date early so that I could go home and be alone with food.”

Ur inlägget Have you ever choosen food over people? (ja, jag läser Healthy Girl i väntan på att mäns relation till mat ska diskuteras i bättre format, eller rättare sagt i något format överhuvudtaget).

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.

3 svar på ”Igenkänning”

Stängt för kommentering.