Kategorier
Bloggen

Well put

”Kan folk sluta frossa i den där bostadsannonsen från Töreboda? Vad är det som är så jävla sensationellt? Vill man ha en statoilflagga på väggen så ska man ha det. Så jävla mycket coolare än nån inramad poster från en utställning (som man inte sett) på Moderna Muséet. Så där kan det se ut hemma hos folk  – och det är väl ok? Cleana innerstadstockholmares exotifiering av det som inte är rent är fan det värsta jag vet. Lämna stan nån gång.”

Filip Hammar, filipochfredrik.com

Jag tänker ofta på smutsen. Hur viktig den är.

Jag möts av skepsis varje gång jag talar mig lyrisk över Fredrik och Filips podcast. Kan du inte bara lyssna istället. Det finns mycket att säga om både deras kvinnosyn och prestation i diverse andra produktioner, men podcasten. Den är ett eget universum. Bättre samtidsspegel finns inte just nu. Ja, kanske Tankesmedjan kan kvala in dårå.

Av Fredrik Wass

Jag har försökt fånga mig själv på den här bloggen sedan 2006. Det går ganska bra. Jag är en sån därn typiskt otypisk man med nojor och nostalgi, pretentiösa ambitioner och stukade visioner. Men jag är ok. Bloggar även på bisonblog.se om internet, samhälle och media.